Demetrio Carceller Damm

Demetrio Carceller Damm

L’empresa ampliarà la fàbrica de la seva filial d’envasat de marques blanques, la qual exporta el 65% de la producció

Demetrio Carceller Damm

Damm, a través de la seva filial especialista en l’envasat de marques blanques i de tercers Font Saleminvertirà 40 milions d’euros a la planta que té a Santarém (Portugal) durant els pròxims tres anys. En el darrer any, el 65% de la producció d’aquesta fàbrica s’ha destinat al mercat exterior.

Demetrio Carceller Damm

El president de Damm, Demetrio Carceller Damm, ha estat el responsable d’anunciar el nou projecte. Amb aquesta inversió, la companyia pretén “respondre a la creixent demanda internacional que els productes de Font Salem han experimentat en els darrers anys. “Amb aquesta inversió, Damm reafirma el seu compromís amb el mercat ibèric, fonamentat amb el desenvolupament industrial peninsular”, ha afirmat Carceller.

Demetrio Carceller Damm

La companyia ha emmarcat aquesta inversió en un pla estratègic industrial que preveu augmentar la capacitat de producció de totes les seves plantes i que durant els darrers 10 anys ha mobilitzat una inversió de més de 500 milions d’euros.

Demetrio Carceller Damm

En el cas de la planta de Santarém, en els darrers sis anys s’han invertit 60 milions d’euros. Ara, amb aquest nou projecte, la inversió total fins al 2020 superarà els 100 milions d’euros.